Huisregels

 
The Jamm-rules, om ervoor te zorgen dat The Jamm een toffe plek blijft!
 
 

Huisregels

Het reserveren van onze repetitie studio's houdt in dat je een Jamm-er wordt! Alle Jamm-ers gaan akkoord met onderstaande afspraken:


Jamm rule 1: Respect voor de studio's en de materialen

Het interieur en het materiaal zijn met veel zorg en passie voor jullie uitgekozen en worden voor jullie aankomst én bij jullie vertrek gecheckt. We vragen dan ook:

Respect voor het materiaal: alle instrumenten en toebehoren moeten in dezelfde staat worden achtergelaten als bij aankomst.

Respect voor de ruimte: afval, tassen en lege flesjes opruimen bij vertrek.

Respect voor de inrichting van het interieur.

Elk schadegeval of defect aan de materialen of gebouw moet ons onmiddellijk gemeld worden.

In elke ruimte is er camerabewaking. Deze voor uw eigen veiligheid. Beelden gemaakt in die ruimtes zullen nooit gebruikt worden, tenzij er schadegevallen zijn, of andere gebeurtenissen zich voorgedaan hebben.

Alle ruimtes zijn voorzien van een toegangscontrole die enkel werkt op het moment van de huur van uw studio.


Jamm rule 2: Respect voor collega Jamm-ers

Stoor de andere bands niet tijdens jouw Jamm-time en zorg dat de akoestische deuren goed gesloten zijn.

Start en stop op het afgesproken uur: 15 min voor de start van jouw Jamm-time ben je reeds welkom in jouw Jamm-space. Op het afgesproken uur moet de ruimte terug leeg zijn, zodat we nog tijd hebben om alles te checken voor de volgende Jamm-ers aankomen.


Jamm rule 3: Jamm-Time

Reserveren kan enkel via de www.thejamm.be en wordt je via mail bevestigd. Na de ontvangst van deze bevestiging is jouw reservatie definitief.

Een optie nemen blijft gedurende 3 dagen geldig. Telefonische reservaties kunnen niet aanvaard worden. Eer reservatie kan geannuleerd worden tot uiterlijk 1 week op voorhand, nadien wordt deze aangerekend.

Betalen moet gebeuren uiterlijk op de dag van de sessie en dit voor aanvang van de sessie.


Jamm rule 4: Lockers

Het achterlaten van je eigen materiaal is op eigen risico. Je kan wel een locker huren. De huurprijs hiervoor wordt cash vereffend bij ontvangst van de sleutel. Na afloop van de huurtijd moet de locker volledig ontruimd worden, zoniet kunnen wij niet instaan voor deze materialen.


Jamm rule 5: The Jamm Wall

The Jamm Wall is er voor jullie om zoekertjes, koopjes, ... te afficheren. Wij behouden wel het recht om ongepaste items te verwijderen. Elders houden we onze huisstijl graag netjes, en vragen dan ook niet op andere plaatsen in het gebouw te afficheren.


Jamm rule 6: Food & Drinks

The Jamm voorziet voldoende mogelijkheden om de inwendige Jamm-er tevreden te houden. Eigen dranken en snacks meebrengen is dan ook niet toegelaten.

Verbruikte dranken en snacks moeten cash vereffend worden aan het eind van de sessie.

Catering kan aangevraagd worden, minimum 1 dag op voorhand.


Jamm rule 7: Sanitair

Hou ook de kleinste Jamm-kamertjes hygiënisch en netjes en meld onmiddelijk schade of defecten.

Om ook onze buren tevreden te houden: niet wildplassen in de omgeving van The Jamm.


Jamm rule 8: Parking

Maak gebruik van de voorziene parkeerplaatsen en blokkeer de in-en uitgangen van de buren niet. Er geldt op de parking een snelheidslimiet van 10 km/uur.


Jamm rule 9: Rook en drugs-verbod

Totaal rookverbod in het ganse gebouw. Indien je buiten rookt, gooi je de peuken in de daarvoor voorziene asbakken.

Logischerwijs: nultolerantie voor drugsgebruik of handel in de omgeving van The Jamm, overtredingen worden gemeld aan de politie.


Jamm rule 10: Extra's

We kunnen extra service en/of hulp aanbieden voor de bediening van het geluidsapparatuur. Aarzel niet om vragen te stellen.


Dank om deze afspraken te respecteren,

Dirk - The Jamm