The Jamm

 

The Jamm is van en voor muzikanten! We bieden 4 repetitieruimtes aan voor bands van alle genres en stijlen. De repetitieruimtes zijn prima ingericht, alles erop en eraan! Een gezellige bar, lockers voor je materiaal, extra opties voor materiaal etc... Demo / preproductie mogelijk.


We organiseren geregeld huiskamerconcertjes: muzikale pareltjes aan kleine prijsjes voor een intiem publiek: supergezellig genieten van toffe repertoires! Check de events op onze Wall voor de agenda.


The Jamm verhuurt tevens een vergaderruimte inclusief de bar voor workshops, events, vergaderingen,...een originele setting voor niet-muzikanten!


Voor meer info over de drumlessen in onze drumschool The Jamm Academy, klik hier!

 
 
 
 
 
 
 

The Jamm sounds better with you!

dirk@thejamm
 
 
 

Over ons.

 

Cliché? Een nieuwe uitdaging, een nieuwe wending na een lange carrière in de interieursector... hell yeah!

Een passie voor muziek, een zoektocht naar een combinatie met het bouwen van mijn drums, het besef dat er in het Brugse een grote nood was aan kwalitatieve repetitieruimtes en de puzzelstukjes vielen ineen: mijn ei was gelegd en het idee voor The Jamm geboren!

4 ruime "box-in-a-box-en'" werden royaal geïsoleerd, van aparte airco, heating en ventilatie, geluidsdichte deuren voorzien en akoestisch geperfectioneerd met akoestische panelen, absorbers en diffusers. . Het oog wil ook wat, dus werden de repetitielokalen en gemeenschappelijke ruimtes stijlvol afgewerkt met parket, tapijten en gepaste verlichting. 

Comfortabele zitruimtes om met je band te vergaderen, een gezellige bar, lockers om je materiaal veilig op te bergen.  1 ruimte is professioneel ingericht met in ear technologie.


My "dream come true".... Muzikale groet, Dirk