events 28.12.2018

Duo D'Hoest -een ontroerend en gevarieerd gitaarconcert, hartverwarmend!

 

Een muzikale reis vol kleur, warmte, emotie en avontuur.

 
 
 
 

De zusjes Veerle en Tania D'Hoest studeerden aan het Lemmensinstituut te Leuven, volgden les bij Roland Broux en Raphaëlla Smits en Frans Vos en behaalden grote onderscheiding.

In de jaren erna volgden masterclasses bij oa. David Russel, Pepe Romero, Pavel Steidl, Roland Dyens, de Katonatwins,...

De tweelingzusjes geven gitaarles in de academies van Torhout en Knokke. Tot februari 2017 speelden zij bij Four Times a Lady en verzorgen nu met hun gitaarensembles Duo D'Hoest en Trio Asturias concerten, vernissages, huwelijken, recepties, academische zittingen in binnen en buitenland.

Ze voelen elkaar haarfijn aan, zijn perfect op elkaar ingespeeld en houden er zielsveel van om samen muziek te maken. Een streling voor het oor en het oog! Ze brengen een gevarieerde waaier van stijlen: Van Zuid-Amerikaanse en Zuiderse muziek , of daarop geïnspireerd tot muziek van Italiaanse, Belgische, Australische Nederlandse, Japanse componisten maar ook muziek van hun cd “Back Home” die in juni 2017 uitgekomen is . 


Reserveer uw plaatsje snel want de plaatsen zijn beperkt!

Tickets aan 10€ te reserveren via dirk@thejamm.be

 
- door The Jamm
 
Terug naar alle berichten