events 11.02.2023

Guy Verlinde duo

 

Positive power of the blues

 
 
 
 

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische blues & rootsscene. Hij toerde non-stop door Europa, nam 15 albums op en speelde in tal van prestigieuze clubs (AB, De Roma, OLT, …) en op internationale festivals (Blues Peer, Cognac Blues Passions, Moulin Blues ,…) waar hij de affiche deelde met grootheden als: BB King, John Fogerty, Tony Joe White, Santana, John Hiatt, Canned Heat, Jeff Beck …

Een concert van Guy is een muzikale reis, doordrenkt met verhalen over liefde, hoop, wederopstanding ... die de heilzame kracht van muziek benadrukt. Guy is een geboren entertainer en rasverteller. Met zijn verhalen & songs weet hij zijn publiek te raken en stuurt hen telkens met een flinke dosis positiviteit naar huis.

Guy laat zich bijstaan door de jonge klassemuzikant Tom Eylenbosch (piano & Banjo). Hij is met zijn 22 jaar één van de jongste professionele muzikanten en muziekdocenten in België. Hij is zeer getalenteerd, speelt bij verschillende bands en is ondertussen een veel gevraagd sessiemuzikant.


zaterdag 11 februari om 20u - tickets € 12

 
- door The Jamm
 
Terug naar alle berichten